. .

The page is printed

Vår posisjon

Vi befester vår posisjon som en miljøpioner

Vi er overbevist om at et selskaps suksess betyr mer enn bare økonomiske resultater. Det er derfor vi tar sikte på å finne en balanse mellom økonomiske, sosiale og miljømessige pilarer.

Samfunnet står overfor stadig større press for å beskytte miljøet. DB Schenker har som mål å være en ledende miljøbedrift. Vi tilbyr grønne logistikktjenester som reduserer CO2-utslippene selv om transportbehovet vokser.

DB Schenker har som mål å redusere CO2-utslippene med 20 prosent fra 2006 til 2020. Miljøtiltak er en viktig sak for DB Schenker. Eksempler på tiltak er å fortsette å forbedre kapasitetsutnyttelse av våre transportmetoder og modernisering av vårt utstyr og anlegg.
DB Schenker tilbyr allerede Eco Solutions, slik at kundene kan redusere og kompensere for eller unngå CO2-utslipp i verdikjeden. Vi tilbyr CO2-fri jernbanetransport og kan kutte CO2-utslippene med opptil 20 prosent i flyfrakt og opp til 50 prosent i sjøfrakt. Miljøvennlige løsninger er også tilgjengelig for landtransport og kontraktlogistikk som bruker energieffektive og bærekraftige varehus. DB Schenker kan gi sine kunder full innsikt i sitt CO2-avtrykk og kan gi anbefalinger for optimalisering.

Vi tar sikte på å resirkulere det meste av de materialer og ressurser vi bruker, og dermed øke gjenvinningsgraden. Vi har for eksempel iverksatt interne resirkuleringsprogrammer og gjenbrukbart emballasjesystem i kontraktlogistikk.

Hos DB Schenker, starter miljøvern med våre egne miljømål, som brukes aktivt for å støtte våre kunder i å oppnå sine miljømål.
DB Schenker Norge satt opp sin egen miljøavdeling for mer enn ti år siden, og det har spilt en betydelig rolle i å etablere, utvikle og drive miljøprinsipper, samt konstant overvåking av miljøaktiviteter.

DB Schenker Norge har vært ISO 14001 - sertifisert siden 1997.
Innen DB Schenker Logistics er 48 land over hele verden sertifisert i henhold til ISO 14001 standarden og et globalt miljøstyringssystem ble godkjent i februar 2011.

Siste oppdatering: 28.03.2017

Til starten på siden